TAHKO FARMILLA

OPASTETTU ELÄINTEN HOITO- JA RUOKINTAKIERROS PÄIVITTÄIN

Opastettu eläintenhoito- ja ruokintakierros päivittäin alkaen klo. 9.30 JA 15.00. Hinta 10,-/hlö, alle 2 v. ilmaiseksi. Tälle kierrokselle lapset VAIN oman vanhemman kanssa.

 

LASTEN ISLANNINHEVOSSAFARI JA TALUTUSRATSASTUS

Teemme pienissä 2-3 hlön ryhmissä Issikka safareita, joihin voivat osallistua lapset ja ihan ensikertalaisetkin. Ensin harjaamme ja satuloimme hevoset. Harjoittelemme aluksi Farmin kentällä ratsastamista ja sen jälkeen teemme lähimaastossa kierroksen. Jos olet jonkin verran ratsastanut voit mahdollisesti osallistua myös hieman pidemmälle safarille ryhmässä.

Lähtöjä on useita päivittäin. Safarin jälkeen voit tutustua eläinpihamme eläimiin ja nauttia kuuman mehun ja pientä purtavaa.

Lasten safarin hinta on 25 euroa/lapsi, kokonaisaika n. 1 tunti.

Talutusratsastus sopii ihan pienillekin lapsille. Ratsastamme Farmin pihassa ja lähistöllä heti eläintenhoitokierroksen jälkeen ma-la klo 11.00. Tarkista saatavuus.

Talutusratsastuksen hinta reitin pituudesta riippuen 5-15 euroa.

Safarivaraukset 045-1110060.

 

UUTUUS TAHKO FARMILLA – LASTEN OMA FARMIPÄIVÄ JA RATSASTUS

Nyt äidit ja isit suksille tai issikkasafarille ja lapset Tahko Farmille!

Lasten Oma Farmipäivä on uusi ohjelma jossa lapset voivat osallistua ohjattuun toimintaan Tahko Farmilla ilman omaa vanhempaa. Hoidamme Tahko Farmin eläimiä ja käymme pulkkamäessä. Lämmittelemme välillä upealla näköalaterassilla, jossa paistamme makkarat ja lopuksi hoidamme Farmin hevosia ja käymme ratsastamassa!
Lasten Oma Farmipäivä on tiistaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina klo 11-15
Hinta 45,-/lapsi toinen lapsi samasta perheestä 35;-
Viikoilla 6 ja 7 tutustumistarjous 35,- euroa/lapsi, toinen lapsi samasta perheestä 25 euroa .
Lasten Omaan Farmipäivään voivat osallistua lapset, jotka pärjäävät neljä tuntia touhukkaassa ryhmässä (suositusikä 6 v tai vanhempi). Aikaisempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Laitathan super lämpimästi vaatetta ylle, olemmehan noin puolet ajasta ulkona. Suosittelemme lapselle omaa tapaturmavakuutusta.
Samaan aikaan vanhemmat voivat rentoutua Farmin issikkasafarilla edulliseen 30 euron hintaan/hlö/1h safari tai harrastaa muuta kivaa!
Lisätietoja ja ilmoittautumiset puhelimella (päivittäin klo 9-21) 045-1110060/Minna . Kysy myös saman päivän vapaita paikkoja. Saavuthan Tahko Farmille, Koivulantie 2, Tahkovuori viimeistään klo 10.45!
Ajo-ohje: Tahko Span liikenneympyrästä ajetaan Aholansaaren suuntaan n. 700 m, käänny vasemmalle Koivulantielle, aja 100 m käänny vasemmalle Tahko Farmin pihatielle.
Tervetuloa rentoutumaan ihanien eläintemme parissa!

Tutustu meihin:
www.tahkofarmi.fi
https://www.facebook.com/tahkofarmi

 

PONIKERHO TAHKO FARMILLA

Nyt äidit ja isit omiin harrastuksiin ja lapset Tahko Farmille!

”FARMIN PONIKERHO” on kahden tunnin ohjelma jossa hoidamme farmin eläimiä ja poneja ja lopuksi ratsastamme.Ohjelman hinta 29,-/lapsi, 25,-/toinen lapsi samasta perheestä.

Ponikerhoja Farmipäiviä järjestetään viikoittain useita. Kysy tarkemmin ajankohdan ohjelma numerosta 045-1110060