Lasten Tahko – hauskaa tekemistä yhdessä lasten kanssa

Tahkolla on tarjolla monenlaista mukavaa tekemistä lapsille. Tältä sivulta löydät tietoa lapsille suunnatuista aktiviteeteista ja ohjelmapalveluista.

 

TAHKO FARMI

TahkoFarmin ympärivuotisella toiminnallisella kotieläintilalla (aivan Tahkon matkailukeskuksen ydinalueella) lapset pääsevät osallistumaan eläinten ruokintaan ja hoitotoimiin yhdessä eläintenhoitajan kanssa. Aamuisin ja  iltapäivisin alkavilla eläintenhoitokierroksilla pääsee silittelemään pupuja ja lampaita, rapsuttelemaan possuja tai vaikkapa ruokkimaan alpakoita. Tahko Farmilla päivät ovat iloista touhua täynnä!                                   

logo_farmi

logo_teddy

 

 

 

 

 

 

 

ILLUUSIOTEATTERI TAIKAVUORI

Tahkolla vierailijoiden kannattaa ehdottomasti kokea Illuusioteatteri Taikavuoren upea taikashow ”Tuhat ja yksi ihmettä”. Taikaesitys on ainutlaatuinen elämys kauniin Syvärinjärven rannalla Pohjois-Savossa, Nilsiässä, aivan Tahkon matkailukeskuksen tuntumassa. Maailmankuulu taikuripariskunta Jorma ja Aino Airaksinen pitävät magiaa ja tiivistä tunnelmaa yllä koko esityksen ajan.

 

illuusioteatteri

logo_teddy

 

 

 

 

 

 

 

RIDING CLUB TAHKO AREENA

Tahkolla sijaitsevan Riding club Tahko Areenan tuotevalikoimissa on islanninhevosvaelluksia, ratsastustunteja ja leirejä. Riding club Tahko Areenalla päivystää myös poniparkki, jossa  on talutusratsastusta suloisella shetlanninponilla Kaapolla. Isommille lapsille / aikuisille on valittavana myös isompia poneja. Tervetuloa Riding club Tahko Areenalle!

Ridingclub   logo_teddy

 

 

 NILSIÄN MUSEO

Nilsiän museo on Nilsiän perinne- ja kulttuuriyhdistyksen ylläpitämä paikallismuseo, joka tallentaa, tutkii ja asettaa näytteille Nilsiään liittyvää kulttuuriperintöä.Museo aukesi yleisölle Simolan tilalla ensin aittamuseona vuonna 1977 ja siirtyi myöhemmin tilan päärakennukseen, joka toimii samalla Kotiseutukeskuksena.Kotiseutukeskuksen päärakennuksessa ja aitassa esillä olevan museon perusnäyttelyn ohella museo kokoaa ja ylläpitää myös teemaltaan vaihtuvia näyttelyitä.Museon yhteydessä toimii kahvila ja museokauppa, jotka ovat avoinna museon aukioloaikoina.

nilsianmuseologo_teddy

 

 

TEDDY-NALLE

Teddy-nalle on FamilyTahkon perheystävällisten kohteiden oma maskotti, joka seikkailee sivustolla yhdessä muiden Nallelan satuhahmojen kanssa. Nallelan perheeseen kuuluvat iloisen Teddy-nallen lisäksi Äiti-nalle ja Isä-nalle. Teddyllä on ystävinään koko joukko hassuja otuksia, kuten Jalle Jänis, Kurnu Konna, Hilla Hirvi ja prinsessa Teddiina. Nallelan ensimmäisen jouluisen sadun voit käydä lukemassa Teddy-nallen omasta Kuvagalleriasta (Joulukalenteri 2014). Teddy-nalle maskotti vierailee Kuopion alueen erilaisissa lastentapahtumissa ja nallen liikkeitä voit seurata FamilyTahkon omasta Lastentapahtumakalenterista. Kalenterista löydät ajantasaista tietoa Tahko-Kuopio alueen lastentapahtumista- ja aktiviteeteista.

 

teddyluistin2

 

 

 

 

 

 

 

 

LASTEN LEIKEISSÄ VAHVASTI MUKANA:

LELUKAUPPA PARTANEN

lataus         logo_teddy